ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

Netværksnyt og kommende netværksmøder

GrønlandskeDage i Aalborg

GrønlandskeDage i Aalborg løber af stablen den 10. - 12. august, hvor en delegation fra Kommuneqarfik Sermersooq med Aalborg Kommune, erhvervslivet og kulturen mødes i Aalborg.

Der er i år et spændende program, med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og erhvervsudvikling via den maritime sektor. I den forbindelse spiller erhvervslivet en vigtig rolle for GrønlandskeDage, som kan bidrage med stor viden og erfaring om bæredygtighed, grøn omstilling i en arktisk kontekst samt viden om og indsigt i den maritime sektor og maritime forhold, i Arktis og Nordatlanten.

Der vil være mulighed for at deltage i et seminar, en erhvervskonference, netværksmøder og virksomhedsbesøg m.m. Hvis du vil vide mere så kontakt Arctic Consensus; 
mail@arctic-consensus.com

Netværksprogram for 2021

I det næste stykke tid er der hos Arctic Business Network, lagt op til netværksaktiviteter med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder. Programmet vil løbende blive opdateret, og du kan finde det ved at klikke her.

24.05.21

Informativt netværksmøde med fokus på Arctic Economic Council’s daglige arbejde

Den 20. maj, blev der forud for den ordinære generalforsamling i ABN afholdt et netværksmøde, hvor direktøren for Arctic Economic Council, Mads Qvist Frederiksen stod for et inspirerende oplæg. Omdrejningspunktet for oplægget var en introduktion til organisationen, dens rolle, information og nøgletal om Arktis, samt hvor AEC’s fokus ligger lige nu.