Recruitment

FLIES HR Consulting

Med mere end 17 års erfaring i Grønland er Flies HR Consulting en stærk samarbejdspartner, når det gælder rekruttering af specialister og ledere, rådgivning og implementering af effektive HR-systemer samt ledelsesudvikling til såvel private som offentlige grønlandske virksomheder. Deres kulturforståelse og kendskab til det grønlandske arbejdsmarked plus tætte relationer til kunderne giver stor indsigt i strategi og sikrer den bedste rådgivning. 

Læs mere her

Inuitrecruitment

Inuitrecruitment er et grønlandsk rekrutteringsbureau, der både håndterer opgaver i Grønland og Danmark. Deres grønlandske og danske team består af erfarne og engagerede HR- og rekrutteringskonsulenter, der alle lægger sjæl og gejst i hver en opgave. Du bliver mødt af et passioneret hold, hvor det er personlige relationer, gode resultater og virksomhedsudvikling, der udgør kernen i opgaveløsningen. 

Læs mere her

Unique Human Capital

Med forretningsforståelse og præcision arbejder de med menneskelig kapital og leverer rådgivning og ydelser indenfor: Board Services, Executive Search, Search & Selection, Outplacement og Management Performance. Som konsulenthus i menneskelig kapital og rekrutteringsbureau er deres primære mission at skabe værdi for deres kunder. Det gør de ved at levere kvalificerede løsninger inden for menneskelig kapital, blandt andet rekruttering af medarbejdere. 

Læs mere her