Hvorfor netværk?

Geografi ingen hindring

Det er udfordrende at drive forretning i Arktis. Og udfordringerne skaber vækst, viden og velfærd.

Det er baggrunden for Arctic Business Network – et netværk af virksomheder, der er stærkt funderet og aktive i de arktiske samfund i Grønland og i Nordatlanten med det ene mål for øje at skabe udvikling og vækst.

Arctic Business Network tæller i dag omkring 50 virksomheder og samarbejdspartnere, der deler viden, inspiration og komperencer til gavn for det transatlantiske erhvervsmiljø.

Netværket er åbent for alle, der vil være med i den proces. Vi har noget at byde på til alle virksomheder, der kan og vil bidrage til arktisk vækst.

De fleste medlemmer i Arctic Business Network har hovedkontor og afdelinger i Danmark og Grønland, og netværket stiller ikke geografiske krav for medlemskab.
 

Globalt perspektiv: If you can do it in Arctic – you can do it anywhere

Arktiske virksomheder er karakteriseret ved at have nogle helt specielle kompetencer på områder som logistik, kulturforståelse og indleven, CSR, distanceledelse, bæredygtighed – og et stort grundlæggende ønske om at bidrage til udvikling. Det er kompetencer, der kan bruges worldwide.
 

Medlemsfordele

En phd-rapport har vist, at jo mere aktiv en virksomhed er i ABN, jo mere får man ud af netværket – så det er bare med at tage fat.

Som medlem af Arctic Business Network får man adgang til alle netværkets konferencer og møder samt mulighed for deltage i ABN’s netværksgrupper, der fokuserer på enkelte branchers muligheder for udvikling og vækst.

Gennem netværket få man adgang til den nyeste viden og strømninger i det arktiske erhvervsmiljø, blandt andet gennem netværkets nyhedsblog og møder med førende forskere og eksperter.

Men vigtigst af alt: Arctic Business Network er et aktivt netværk, hvor du kan få sparring og nye kontakter til udvikling, finansiering og gennemførelse af dit arktiske projekt.