EY Nuuk

 

Branche: Auditors/Revisorer

 

Beskrivelse af forretningsområde/områder:

Vi er revisorer og rådgivere for et bredt udsnit af små, mellemstore samt store virksomheder og har således stor erfaring inden for alle størrelser virksomheder og brancher.

 

Vores kontorer i Nuuk og Aalborg løser opgaver for arktiske kunder i tæt samarbejde med kolleger både nationalt og internationalt, herunder rådgivning inden for selskabs- og koncernskat, omstrukturering, køb/salg af virksom- heder, kapitalfremskaffelse, transfer pricing, personskat, moms, told og afgifter. Herudover rådgiver vi sammen med vores landsdækken- de servicefunktioner inden for bl.a. Corporate Finance, Transaction 
Services, HR-området m.v. 

Arktiske kompetencer og erfaringer: 

EY har bred erfaring i at rådgive og assistere virksomheder i det arktiske område, herunder Grønland. Via vores lokale tilstedeværelse i Grønland kan vi tilbyde en rådgivning, der er nærværende og relevant.
EY er i dag revisor og rådgiver for en række såvel grønlandske virksomheder samt danske virksomheder med arktiske aktiviteter. Vi har bl.a. gennem samarbejdet med disse virksomheder opbygget et indgående kendskab til de særlige problemstillinger, der kendetegner virksomheder i Grønland og det arktiske område generelt. 

Medlem af ABN fordi:

EY er medlem af ABN med henblik på at udbygge vores forretnings- mæssige fokus på Grønland samt bidrage engageret til udvikling af det grønlandske erhvervsliv og samfund. 

Kontakt

Aalborg:
Evan Christensen
evan.christensen@dk.ey.com
+45 25295027

Søren V. Nejmann
soeren.v.nejmann@dk.ey.com
+45 25295054

Nuuk:
Allan Pedersen
allan.pedersen@dk.ey.com
+299 562433
www.ey.com/dk/da/about-us/aalborg

​www.ey.com/greenland