ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

"If you can do it in the Arctic you can do it anywhere"

Netværksnyt og kommende netværksmøder

13. februar 2020 kl. 16.00

Netværksmøde ved NunaAdvokaterne – ABN 2020+

Den 13. februar holdes der et kombineret virksomhedsbesøg / netværksmøde i Nuuk. NunaAdvokaterne er vært, og vil fortælle om deres arbejde. Derudover fokuseres der på ”Arctic Business Network 2020+” og på hvad den version skal indeholde, herunder hvilke tiltag og aktiviteter der er værdiskabende. Netværksmødet er en oplagt mulighed for at give indspark til ABN´s fremtidige set up, og hvilke aktiviteter der skal fokuseres på. Netværksmødet begynder klokken 16 og slutter ved 18-tiden.

Tilmelding sker ved at skrive til sekretariatet: contact@arcticbusinessnetwork.com

Netværksprogram 2020

Netværksprogram for 2020

I 2020 er der hos Arctic Business Network, lagt op til netværksaktiviteter med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder. Programmet vil løbende blive opdateret. 

D. 13 februar afholdes der et netværksmøde i Nuuk. NunaAdvokaterne er vært, og der er fokus på Arctic Business Network 2020+ og på hvad den version skal indeholde, herunder hvilke tiltag og aktiviteter er værdiskabende.

I uge 26 planlægges der en delegationsrejse til Færøerne. Du kan allerede nu tilkendegive din interesse, og hvis du har gode ideer til virksomhedsbesøg/aktiviteter er du velkommen til at kontake sekretariatet. 

I øvrigt opfordrer bestyrelsen alle medlemmer til at komme med gode ideer til nye arrangementer. Kontakt sekretariatet der så vil sørge for alt det praktiske.

Arktiske erhvervsnyheder på ABN's Blog

Tilmeld dig nyheder fra bloggen                                         Læs hele nyhedsarkivet

Få seneste info om:

  • arktiske erhvervsnyheder
  • netværksmøder
  • arrangementer
  • nye medlemmer
  • nye medlemsfordele

NYE MEDLEMMER

Usisaat

FLIES

UP Front Communication