ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

"If you can do it in the Arctic you can do it anywhere"

Netværksnyt og kommende netværksmøder

Fredelig generalforsamling og nye bestyrelsesmedlemmer

Torsdag d. 28. maj, blev den ordinære generalforsamling i Arctic Business Network afholdt. 

Generalforsamlingen forløb fredeligt og fulgte vedtægterne. Det blev i år, udelukkende afholdt digitalt og der var heldigvis ingen tekniske problemer. Ved generalforsamlingen, var Henrik Rafn og Jens K. Lyberth på valg, hvor begge modtog genvalg. Derudover er Allan Frost udtrådt af bestyrelsen, og derfor var der plads til at både Søren Søe-Larsen fra Lundsøe køl og frys og Hans Bak fra Up Front Communication kunne blive valgt ind i bestyrelsen. 

Netværksmøde 11 juni; Corona og erhverv, vi kigger ind og ud!

Som medlem af netværket kan du deltage i et netværksmøde som afvikles som et webinar. Her får vi et indblik i en Corona hverdag i virksomheden Royal Greenland. Jens K. Lyberth fortæller om hvordan Royal Greenland har grebet det an i forhold til medarbejderne, kunderne, logistikken og økonomien. På netværksmødet deler vi erfaringer og kigger ud igen – hvordan ser det ud på den anden side?

Netværksmødet finder sted den 11. juni kl. 10.00 grønlandsk tid og 14.00 dansk tid, og tilmelding foregår 
ved at skrive til contact@arcticbusinessnetwork.com

Netværksprogram 2020

Netværksprogram for 2020

I 2020 er der hos Arctic Business Network, lagt op til netværksaktiviteter med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder. Programmet vil løbende blive opdateret. 

Den 28 maj afholdes den årlige generalforsamling. Forud for generalforsamlingen afholdes et netværksmøde med oplæg af Hans Bak fra Up Front Communication, med fokus på ”Hvad rør sig i en arktisk kontekst, og hvor kan vi som netværk gøre en forskel?”

Grundet den aktuelle situation med Covid-19 vil den kommende delegationsrejse blive udskudt til efteråret, og til uge 43. Delegationsrejsen vil blive lagt i forlængelse af FaroExpo (21.-23. oktober 2020). Du kan allerede nu tilkendegive din interesse, og hvis du har gode ideer til virksomhedsbesøg/aktiviteter, er du velkommen til at kontakte sekretariatet. 

I efteråret er der en del konferencer. Sekretariatet/Arctic Consensus vil være til stede ved PolarExpo (6-8/10) i Ilulissat og vil også være til stede ved Arctic Circle (8-11/10) i Reykjavik. Hvis der er medlemmer der deltager, så vil vi gerne sikre lidt medlems - og relations pleje. Har du interesse så lad sekretariatet vide besked.

Til november er GEUS vært for et netværksmøde. GEUS har tilbudt at være vært for netværksmødet, med oplæg om Grønlands geologi.