ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

"If you can do it in the Arctic you can do it anywhere"

Netværksnyt og kommende netværksmøder

Årsprogram for 2019

11. januar 2019

Stort 2019-program

Arctic Business Network har netop offentliggjort programmet for 2019. Der er lagt op til masser af netværksaktiviteter i det kommende år med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder som det centrale omdrejningspunkt.

Årsprogrammet byder først og fremmest på en stribe virksomhedsbesøg i både Grønland og Danmark - og så er der jo årets højdepunkt, generalforsamlingen, der i år finder sted i Nuuk den 13. maj forud for Future Greenland-konferencen.

ABN's årsprogram kan downloades i sin helhed her - og nedenfor på denne side vil der komme flere oplysninger om de enkelte møder efterhånden som planlægningen kommer på plads.

I øvrigt opfordrer bestyrelsen alle medlemmer til at komme med gode ideer til nye arrangementet. Kontakt sekretariatet der så vil sørge for alt det praktiske.

På gensyn til et aktivt 2019 i Arctic Business Network.

ABN årsprogram 2019

Siemens

5. september 2019

Siemens - vedvarende energi og infrastruktur

Efterårssæsonens første netværksmøde foregår hos Siemens-Gamesa i Brande, hvor ABN-medlemmerne får mulighed for at se den store fabrik. Desuden vil der blive en orientering om Siemens globalt. Siemens, der i en årrække har opereret i Grønland, beskæftiger sig blandt andet med lufthavne, havne, Transport e-bus, letbane med mere, byudvikling, miner og vedvarende energi, der alt sammen har betydning for udviklingen af det grønlandske samfund.

Netværksmødet begynder klokken 12 og slutter ved 16-tiden. Siemens er vært ved en let frokost.

Tilmelding kan som sædvanligt ske til sekretariatet (contact (at) arcticbusinessnetwork.com). 

Se hele invitationen

Xploration Services Greenland

16. september 2019 kl. 16.00

Xploration Services Greenland

Xploration Services Greenland har flere end 20 års erfaring med at bistå selskaber, der driver råstofefterforskning i Grønland. Virksomheden tilbyder en lang række serviceydelser som administration, camps, planlægning og udvikling af projekter - alt sammen med udgangspunkt fra hovedkontoret i Nuuk.

På dette netværksmøde vil direktør Bent Olsvig fortælle om virksomheden, der mere end nogen anden virksomhed har fingeren på pulsen i den grønlandske råstofefterforskning.

Tilmelding til sekretariatet (contact (at) arcticbusinessnetwork.com).

Arktiske erhvervsnyheder på ABN's Blog

Månesand fra Grønland - anorthosit

Månesand fra Grønland

16.juni 2019:

Anorthosit fra White Mountain-forekomsten ved Kangerlussuaq er stort set identisk med anorthosit, der blev indsamlet på månen...

Læs mere

Grønlands Sundhedsvæsen

Bag kulisserne

21. juni 2019:

Medlemmerne af Arctic Business Network fik et kig bag kulisserne på Dronning Ingrids Hospital, da netværket besøgte det grønlandske sundhedsvæsen 

Læs mere

Lundsøe og Aarhus Havn

Store tal

13. juni 2019: 

Aarhus Havn er Danmarks største containerhavn - og det er en kæmpeoperation at holde styr på sådan en havn. 

Læs mere

Tilmeld dig nyheder fra bloggen                                         Læs hele nyhedsarkivet

Få seneste info om:

  • arktiske erhvervsnyheder
  • netværksmøder
  • arrangementer
  • nye medlemmer
  • nye medlemsfordele

NYE MEDLEMMER

FLIES

UP Front Communication

Deres Auto A/S

Inuit Recruitment

Xplorations Services Greenland