ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

Netværksnyt og kommende netværksmøder

ABN netværksmøde 16. december 2021

Torsdag den 16. december afholdes årets julenetværksmøde med fokus på værdiskabelse, ny viden og muligheden for at netværke på tværs af Atlanten. På netværksmødet vil der være fokus på fastholdelse af arbejdskraft i Grønland, ved PhD Verena Huppert Karlsson og hvordan du som virksomhed opnår værdiskabelse via videnssamarbejder ved Per Arnfjord fra Ilisimatusarfik og Robert C. Thomsen fra Aalborg Universitet.

Netværksmødet afholdes fysisk i Nuuk og Aalborg og med mulighed for digital deltagelse.

ABN delegationsrejse til København 2021

Den 18. og 19. november tager ABN og en delegation afsted til København, hvor vi vil runde erhvervsudviklingen i Arktis, blandt andet i Island, Grønland og Færøerne.

Vi satser på en eksklusiv og spændende delegationsrejse med rig lejlighed til networking, nye relationer og ny viden, og deltagerne vil på rejsen få indblik i forskellige arktiske aktører der vil fortælle om deres arbejde og fokusområder samt om kommende erhvervsrettede tiltag. 

Netværksprogram for 2021

I det næste stykke tid er der hos Arctic Business Network, lagt op til netværksaktiviteter med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder. Programmet vil løbende blive opdateret, og du kan finde det ved at klikke her.