ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

Netværksnyt og kommende netværksmøder

Vellykket og værdiskabende erhvervsdelegationsrejse til Færøerne

En delegation bestående af medlemmer fra Arctic Business Network og gæster, har netop været på Færøerne, og besøgt det færøske erhvervsliv og aktører inden for udvikling, innovation og handel.

Delegationsrejsen var arrangeret af Arctic Business Network, i samarbejde med virksomheder og arktiske aktører. Turen gav stor værdi for deltagerne blandt andet i form af nye relationer, udvidelse af netværk samt ny viden om det færøske erhvervsliv og samfund.

Rejsen indeholdt også deltagelse i messen Faroexpo, som har et indgående fokus på b2b møder. Faroexpo er en fantastisk måde at udvide sit færøske netværk, og det kan anbefales at deltage herpå, i fremtiden.

Tak til alle medlemmer og gæster, for at bidrage til en vellykket og værdiskabende tur.

Netværksmøde 05/11; Geoguide Nuuk: Din geologiske guide til Nuuk-området

Den 5. november er vores medlem GEUS, vært for et netværksmøde der holdes på Grønlands Naturinstitut. Foredraget vil omhandle den geologiske guide for Nuuk-området som Departementet for Råstoffer sammen med GEUS er i gang med at færdiggøre. Guiden henvender sig til ikke-geologer, til gavn både for lokale men også turister. Foredraget vil slå ned på nogle udvalgte lokaliteter og forklare geologien samt eventuel kulturhistorie.

Netværksmødet begynder kl 09.00 (Kl. 13.00 DK), og der vil også være mulighed for digital deltagelse.

Netværksmøde; Dansk industris arktiske aktiviteter

Som medlem af netværket kan du deltage i et digitalt netværksmøde. Mads Qvist Frederiksen fra Dansk Industri holder et oplæg om DI´s arktiske aktiviteter. Der vil derudover være nyt fra sekretariatet om delegationsrejsen til Færøerne samt præsentation af arbejdet med ABN 2020+. Vi vil også prøve et koncept af; speed-dating blandt deltagere, til at øge kendskabsgraden, internt i netværket.

Netværksmødet er blevet udsat og en ny dato vil blive annoceret snarest.

Netværksprogram 2020-2021

Netværksprogram for 2020-2021

I det næste stykke tid er der hos Arctic Business Network, lagt op til netværksaktiviteter med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder. Programmet vil løbende blive opdateret, og du kan finde det, ved at klikke her.

NYE MEDLEMMER

Kosmos Technology A/S

Invest in Aalborg

Sikuki Nuuk Harbour A/S

Sermersooq Erhverv