ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

Netværksnyt og kommende netværksmøder

09.06.21

Webinar om det canadiske marked

Har du interesse i Canada som et marked eller er du som canadisk virksomhed interesseret i at få adgang til det grønlandske og/eller danske marked? Er det markeder man skal satse på?

Hvis dette har din interesse, så arrangeres der et webinar om det canadiske marked, hvor Arctic Business Network er medarrangør, sammen med European Technologies for Sustainability (eT4S). Webinaret arrangeres af Arctic Consensus.

Den 18. juni 2021, fra kl. 14.00-16.00 (GMT+2) bydes der velkommen, hvor der blandt andet vil være oplæg ved den Canadiske Ambassade i København og fra The Trade Council of Denmark in North America. Det er gratis at deltage, men registrering er obligatorisk.

Mere information følger snarest, og du kan finde invitationen i fuldt format her. Du kan tilmelde dig webinaret her.

24.05.21

Informativt netværksmøde med fokus på Arctic Economic Council’s daglige arbejde

Den 20. maj, blev der forud for den ordinære generalforsamling i ABN afholdt et netværksmøde, hvor direktøren for Arctic Economic Council, Mads Qvist Frederiksen stod for et inspirerende oplæg. Omdrejningspunktet for oplægget var en introduktion til organisationen, dens rolle, information og nøgletal om Arktis, samt hvor AEC’s fokus ligger lige nu.

20.05.21

Henrik Rafn, Ini A/S, ny formand i Arctic Business Network.

På dagens generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig med Formand Henrik Rafn, Ini A/S i spidsen. Som næstformand blev valgt: Søren Søe-Larsen, Lundsøe køl og frys. Herudover består bestyrelsen af: Jens K. Lyberth, Royal Greenland A/S, Hans Bak, Upfront Communikation, Linn Indrestrand, Hirthals Havn.

Du kan læse mere om bestyrelsen her. 

20.05.21

Netværksmøde og Generalforsamling 2021 i Arctic Business Network

Den 20. maj 2021 åbner Arctic Business Network dørene op for endnu et spændende netværksmøde samt årets generalforsamling, hvor det er tid til at se tilbage på året der er gået, og året der kommer.

På netværksmødet vil Mads Qvist Frederiksen, direktør ved Arctic Economic Council, give et indblik i AEC’s arbejde. Umiddelbart efter netværksmødet vil årets generalforsamling blive afholdt, hvor der blandt andet vil være fokus på kommende arrangementer og fremtiden for ABN, samt præsentation af nye medlemmer i netværket. Netværksmødet og generalforsamlingen vil blive afholdt online.

Vi ser frem til en spændende og givende dag.