ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

"If you can do it in the Arctic you can do it anywhere"

Netværksnyt og kommende netværksmøder

Besøg fra Sydgrønland

ABN sekretariatet har haft besøg af Erik Kielsen, der er ansat som Development Manager ved Innvovation South Greenland. 

Under besøget kunne Erik fortælle om hans store kendskab til det sydgrønlandske, og i særdeleshed til Qaqaotog hvor han opererer fra til daglige. Erik har stor erfaring med at varetage logistiske forhold og bidrage med sin viden, bl.a. i forhold til guidede ture i lokalområdet, herunder indenfor jagt og fiskeri og i forbindelse med forskere som besøger Sydgrønland.

Hvis du har planer om at skulle besøge Sydgrønland, så anbefaler vi at du tager kontakt til Erik: 

Email: Erikk2010@outlook.dk

Telefon: +299 250498 

Skal du med på Arctic Business Networks delegationsrejse til Færøerne?

Delegationsrejsen planlægges afviklet fra den 19.-24. oktober 2020, og vil bestå af en samlet delegation fra Danmark og Grønland. Der vil på rejsen være mulighed for at møde det færøske erhvervsliv, organisationer og politiske beslutningstagere, gennem et solidt fagligt program. Rejsen indeholder også deltagelse i messen: FaroExpo, som er Færøernes største maritime begivenhed, der bliver afholdt hver andet år. Det er derfor en unik mulighed for at skabe nye relationer, netværke, og få ny viden om det færøske erhvervsliv.

Der er nu åben for tilmelding til rejsen. Du kan tilmelde dig rejsen ved at klikke her. Her kan du også læse mere om pris og det foreløbig program. 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du også kontakte sekretariatet på; contact@arcticbusinessnetwork.dk

Netværksprogram 2020

Netværksprogram for 2020

I 2020 er der hos Arctic Business Network, lagt op til netværksaktiviteter med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder. Programmet vil løbende blive opdateret, og du kan finde det, ved at klikke her.