ERHVERVSNETVÆRK FOR ARKTISKE VIRKSOMHEDER


ABN er erhvervsnetværket for virksomheder, organisationer og institutioner, der arbejder med ekspertise i fjerntliggende områder i Arktis,herunder særligt Grønland og det nordatlantiske område.

Netværksnyt og kommende netværksmøder

ABN netværksmøde 11/02 - Grøn omstilling, vækst og partnerskaber

Det første netværksmøde i det nye år, kommer til at have fokus på grøn omstilling, vækst og partnerskaber, hvor der vil være oplæg fra organisationerne Energy Cluster Denmark og Green Hub Denmark.

Glenda Napier, CEO ved Energy Cluster Denmark vil på netværksmødet fortælle om organisationen og om hvor energisektoren er på vej hen. Michael Stie Laugesen, projektchef ved Green Hub Denmark vil give en præsentation af organisationen og om det arktiske testcenter, som er et samarbejde med Kommuneqarfik Sermersooq.

Netværksmødet afholdes digitalt og starter kl. 10.00 (GRL), kl. 14.00 (DK).

Vellykket og værdiskabende erhvervsdelegationsrejse til Færøerne

En delegation bestående af medlemmer fra Arctic Business Network og gæster, har netop været på Færøerne, og besøgt det færøske erhvervsliv og aktører inden for udvikling, innovation og handel.

Delegationsrejsen var arrangeret af Arctic Business Network, i samarbejde med virksomheder og arktiske aktører. Turen gav stor værdi for deltagerne blandt andet i form af nye relationer, udvidelse af netværk samt ny viden om det færøske erhvervsliv og samfund.

Rejsen indeholdt også deltagelse i messen Faroexpo, som har et indgående fokus på b2b møder. Faroexpo er en fantastisk måde at udvide sit færøske netværk, og det kan anbefales at deltage herpå, i fremtiden.

Tak til alle medlemmer og gæster, for at bidrage til en vellykket og værdiskabende tur.

Netværksprogram 2020-2021

Netværksprogram for 2020-2021

I det næste stykke tid er der hos Arctic Business Network, lagt op til netværksaktiviteter med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder. Programmet vil løbende blive opdateret, og du kan finde det, ved at klikke her.