Construction, Building Supplies & Utilities

Bygma

Bygma er en solid virksomhed med en stolt historie. I Bygmas lange historie har det altid været den samme grundlæggende filosofi som virksomheden er blevet drevet efter. Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning. En filosofi som også vil kendetegne Bygma i fremtiden.

Læs mere

DC-SUPPLY A/S

DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og det militære formål i hele verden. Hertil kommer agenturer for en række forskellige produkter. Løsningerne kan være alt lige fra standardcontainerløsninger til specialdesignede løsninger tilpasset kundens behov. DC-Supply A/S har gennem mange år specialiseret sig i levering af special container løsninger til Grønland. 

Læs mere

Rambøll

Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed. De har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.

Læs mere

Siemens

Fremtiden starter ikke i universet, men lige nu i dit hjem – stedet åbnes nu for spændende muligheder. Dette er muligt ved hjælp af intelligente innovationer og tysk ingeniørkunst i alle vores produkter. Vores teknologier med "connectivity" og fleksibilitet imødekommer de største forventninger og bidrager til den metropolske måde at leve på med arkitektoniske perler og tidløst design.

Læs mere

STARK Grønland

STARK er i Grønland repræsenteret med 6 byggemarkeder, som er registreret i et selvstændigt grønlandsk aktieselskab der betaler skat i Grønland. Herudover betjenes flere af deres grønlandske kunder direkte fra salgs- og projektafdelingen på Grønlandshavnen i Aalborg, hvorfra også logistikfunktionen udføres.

Læs mere

Xploration Services Greenland A/S

En grønlandsk tjenesteudbyder til udvinding- og minedrift med et meget erfarent ledelsesteam baseret på mere end 20 års erfaring med mineraludforskning, logistik og administration i Grønland. Xploration Services Greenland A / S er beliggende i hovedstaden Nuuk, med et stærkt netværk af lokale entreprenører, der når ud til alle byer og bygder i Grønland.

Læs mere