BusinessAalborg

Branche: Organisationer og institutioner

 

 

Beskrivelse af forretningsområde/områder:

BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Vores fornemste opgave er at gøre det nemt for erhvervslivet at starte, drive og udvikle virksomhed. Vi tilbyder gratis information, rådgivning og kontaktformidling for iværksættere og etablerede virksomheder.

BusinessAalborg er sekretariat for en række nordjyske klynger og netværk, herunder House of Energy, BrainsBusiness, SmartLog og GameCity Aalborg. Initiativer som Invest in Aalborg og International House North Denmark hører også til under BusinessAalborg paraplyen. 

Arktiske kompetencer og erfaringer:

BusinessAalborg er dybt involveret i Arctic Consensus. Dertil er erhvervskonsulenterne i BusinessAalborg med  til at rådgive både iværksættere og etablerede virksomheder i forhold til forretningsmuligheder og udviklingspotentiale i Grønland. Ligeledes har BusinessAalborg medvirket til flere delegationsrejser med erhvervsfolk. 

Medlem af ABN fordi:

BusinessAalborg er medlem af ABN, fordi det er vigtigt at skabe og pleje netværk og forretning med det grønlandske erhvervsliv samt grønlandske organisationer og institutioner. 

Kontakt

BusinessAalborg
Aalborg Kommune
Borgmesterens Forvaltning
Boulevarden 13, 2.
9000 Aalborg

99311570

business@aalborg.dk

 

Helle Duus Jørgensen
Erhvervskonsulent

25201566

hdj@aalborg.dk

 

Hjemmeside

LinkedIN