Blue Water Nuuk

Vi skaber løsninger

Som en del af den internationale transport, shipping og speditionsvirksomhed Blue Water Shipping, tilbyder vi en lang række serviceydelser i/fra/til Grønland.

 

 

Mange års erfaring gør os til specialister inden for industrigods, temperaturreguleret gods, olie-/gas- & industrielle projekter, minedrift, havneagentur og stevedoring samt krydstogtlogistik. Vi har derfor et godt fundament for at løse enhver opgave.

Vi har haft tætte bånd til Grønland i mere end 30 år, hvor transport af fisk og skaldyr mod syd og dagligvarer samt industrigods mod nord har været en stor del af vores aktiviteter. Blue Water Greenland A/S - Vores kontorer i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat tilbyder transportløsninger med sø- og luftfragt til, fra og på det nordatlantiske marked. Ud over vores egne kontorer samarbejder vi med et stort agentnetværk fordelt på 15 andre grønlandske byer.

Lokal ekspertise – globalt kendskab

Blue Water Shipping tilbyder globale transportløsninger for både store og små firmaer uanset godstype. Vi kombinerer lokal ekspertise med over 40 års international erfaring og vores dygtige medarbejdere leverer de bedste løsninger til vores kunder.

Vi er repræsenteret med over 65 kontorer i hele verden, og med mere end 1.500 medarbejdere har vi stor erfaring med selv de mest krævende transportopgaver – ingen opgave er for stor, og ingen udfordring er for svær.