Kommende arktiske arrangementer

17.08.2020

Dialogmøde om det islandske marked, København - Danmark

Arctic Consensus inviterer til dialogmøde om det islandske marked, under overskriften ”Doing Business in Iceland”. Der vil blandt andet være fokus på hvad der rører sig på det islandske marked samt hvilke muligheder der ligger i det islandske marked. 

Du kan finde invitationen i fulde format ved at trykke HER - eller du kan gå direkte til tilmelding HER

Arktisk ledelse Grønland 2020

09.09.2020

Arktisk ledelse 2020 - Nuuk, Grønland

D. 9 september afholdes Arktisk Ledelse i Nuuk, som er det første ud af to årlige seminiarer. Her er der spændende oplæg fra Kris Østergaard og Laila Pawlak, som henholdvis vil fokusere på innovation i en eksponentiel verden, og på lederens fremtidige rolle og kompetencer. 

Arktisk Ledelse er en videndelingsplatform, for ledere, specialister og HR-partnere i Grønland, som bliver afholdt to gange årligt. Arktisk Ledelse er arrangeret af Flies HR i samarbejde med Implement Consulting Group og Kommuneqarfik Sermersooq. 

Du kan læse mere her

19-24.10.2020

ABN´s delegationsrejse til Torshavn, Færøerne

Delegationsrejsen planlægges afviklet fra den 19.-24. oktober 2020, og vil bestå af en samlet delegation fra Danmark og Grønland. Der vil på rejsen være mulighed for at møde det færøske erhvervsliv, organisationer og politiske beslutningstagere, gennem et solidt fagligt program. Rejsen indeholder også deltagelse i messen: FaroExpo, som er Færøernes største maritime begivenhed, der bliver afholdt hver andet år. Det er derfor en unik mulighed for at skabe nye relationer, netværke, og få ny viden om det færøske erhvervsliv.

Der er nu åben for tilmelding til rejsen. Du kan tilmelde dig rejsen ved at klikke her. Her kan du også læse mere om pris og det foreløbig program

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du kontakte sekretariatet på; contact@arcticbusinessnetwork.dk

Arktisk ledelse Grønland 2020

19.11.2020

Arktisk ledelse 2020 - Nuuk, Grønland

D. 19 november afholdes Arktisk Ledelse i Nuuk, som er det andet ud af to årlige seminarer. Her er der spændende oplæg fra blandt andet Lars Løkke Rasmussen som vil fokusere på hvordan man sikrer at være tro mod sine egne ledelsesprincipper.

Arktisk Ledelse er en videndelingsplatform, for ledere, specialister og HR-partnere i Grønland, som bliver afholdt to gange årligt. Arktisk Ledelse er arrangeret af Flies HR i samarbejde med Implement Consulting Group og Kommuneqarfik Sermersooq. 

Du kan læse mere her

PolarExpo Fishing & Hunting 2020 - Ilulissat, Grønland - UDSÆTTES pga. Covid-19

PolarExpo FISHING & HUNTING 2020 kan desværre ikke afholdes som planlagt i oktober i år. I stedet udskydes messen til foråret 2021, og de nye datoer vil blive offentliggjort her på siden snarest. Det er de aktuelle corona-restriktioner på antallet af forsamlede, der ligger til grund for beslutningen. 

Messen skulle efter den oprindelige plan være afviklet i dagene tirsdag 6. til torsdag 8. oktober 2020 – og for første gang i Ilulissat. Eventet er Grønlands største, inden for fiskeri og jagt erhvervet. 

Arctic Circle Assembly 2020 - Reykjavik, Island - UDSÆTTES pga. Covid-19

Den årlige arktiske konference Arctic Circle Assembly i Island er blevet udskudt grundet den aktuelle situation med Covid-19. Begivenheden er den største af sin slags inden for skabelse af international dialog og netværk omkring fremtiden i Arktis.