Arktiske arrangementer - arkiv

ABN netværksmøde - Nuna Advokaterne – ABN 2020+ (19. februar, 2020)

Den 13. februar holdes der et kombineret virksomhedsbesøg / netværksmøde i Nuuk. NunaAdvokaterne er vært, og vil fortælle om deres arbejde. Derudover fokuseres der på ”Arctic Business Network 2020+” og på hvad den version skal indeholde, herunder hvilke tiltag og aktiviteter der er værdiskabende. Netværksmødet er en oplagt mulighed for at give indspark til ABN´s fremtidige set up, og hvilke aktiviteter der skal fokuseres på. Netværksmødet begynder klokken 16 og slutter ved 18-tiden.

ABN netværksmøde - Xploration Services Greenland (16. september 2019)

Xploration Services Greenland har flere end 20 års erfaring med at bistå selskaber, der driver råstofefterforskning i Grønland. Virksomheden tilbyder en lang række serviceydelser som administration, camps, planlægning og udvikling af projekter - alt sammen med udgangspunkt fra hovedkontoret i Nuuk.

På dette netværksmøde vil direktør Bent Olsvig fortælle om virksomheden, der mere end nogen anden virksomhed har fingeren på pulsen i den grønlandske råstofefterforskning.

ABN netværksmøde – Siemens, vedvarende energi og infrastruktur (5. september 2019)

Efterårssæsonens første netværksmøde foregår hos Siemens-Gamesa i Brande, hvor ABN-medlemmerne får mulighed for at se den store fabrik. Desuden vil der blive en orientering om Siemens globalt. Siemens, der i en årrække har opereret i Grønland, beskæftiger sig blandt andet med lufthavne, havne, Transport e-bus, letbane med mere, byudvikling, miner og vedvarende energi, der alt sammen har betydning for udviklingen af det grønlandske samfund.

Netværksmødet begynder klokken 12 og slutter ved 16-tiden. Siemens er vært ved en let frokos