Netværksprogram 2019

Arctic Business Network har netop offentliggjort programmet for 2019. Der er lagt op til masser af netværksaktiviteter i det kommende år med vidensudvikling, god praksis og praktisk erfaringsudveksling blandt arktiske virksomheder som det centrale omdrejningspunkt.

Årsprogrammet byder først og fremmest på en stribe virksomhedsbesøg i både Grønland og Danmark - og så er der jo årets højdepunkt, generalforsamlingen, der i år finder sted i Nuuk den 13. maj forud for Future Greenland-konferencen.

ABN's årsprogram kan downloades i sin helhed her - og nedenfor på denne side vil der komme flere oplysninger om de enkelte møder efterhånden som planlægningen kommer på plads.

I øvrigt opfordrer bestyrelsen alle medlemmer til at komme med gode ideer til nye arrangementet. Kontakt sekretariatet der så vil sørge for alt det praktiske.

På gensyn til et aktivt 2019 i Arctic Business Network.

Kommende arrangementer

24.januar, Nuuk

Visit Greenland

Turismen kommer til at spille en større og større rolle i den grønlandske økonomi. På dette møde sætter ABN fokus på turismen i Grønland med direktør Julia Pars fra Visit Greenland som oplægsholder.

Mødet foregår hos Visti Greenland i Nuuk torsdag 24. januar kl. 16. Tilmelding til sekretariatet.