Arktiske arrangementer - arkiv

ABN Netværksmøde; Corona og erhverv, vi kigger ind og ud! (11. juni 2020)

Som medlem af netværket kan du deltage i et netværksmøde som afvikles som et webinar. Her får vi et indblik i en Corona hverdag i virksomheden Royal Greenland. Jens K. Lyberth fortæller om hvordan Royal Greenland har grebet det an i forhold til medarbejderne, kunderne, logistikken og økonomien. På netværksmødet deler vi erfaringer og kigger ud igen – hvordan ser det ud på den anden side?

ABN netværksmøde / webinar - ONLINE (30. april 2020)

Den 30. april afholder Arctic Business Network et netværksmøde / webinar. Sermersooq Erhverv er vært, og vil fortælle om den nye erhvervsstruktur ved Kommuneqarfik Sermersooq, som er trådt i kraft ved årsskiftet. Den nye struktur betyder at Sermersooq Business Council er nedlagt og aktiviteterne er overflyttet til kommunen. Samtidig byder den nye struktur på mange spændende nye muligheder.

ABN netværksmøde - Nuna Advokaterne – ABN 2020+ (19. februar, 2020)

Den 13. februar holdes der et kombineret virksomhedsbesøg / netværksmøde i Nuuk. NunaAdvokaterne er vært, og vil fortælle om deres arbejde. Derudover fokuseres der på ”Arctic Business Network 2020+” og på hvad den version skal indeholde, herunder hvilke tiltag og aktiviteter der er værdiskabende. Netværksmødet er en oplagt mulighed for at give indspark til ABN´s fremtidige set up, og hvilke aktiviteter der skal fokuseres på. Netværksmødet begynder klokken 16 og slutter ved 18-tiden.

ABN netværksmøde - Xploration Services Greenland (16. september 2019)

Xploration Services Greenland har flere end 20 års erfaring med at bistå selskaber, der driver råstofefterforskning i Grønland. Virksomheden tilbyder en lang række serviceydelser som administration, camps, planlægning og udvikling af projekter - alt sammen med udgangspunkt fra hovedkontoret i Nuuk.

På dette netværksmøde vil direktør Bent Olsvig fortælle om virksomheden, der mere end nogen anden virksomhed har fingeren på pulsen i den grønlandske råstofefterforskning.

ABN netværksmøde – Siemens, vedvarende energi og infrastruktur (5. september 2019)

Efterårssæsonens første netværksmøde foregår hos Siemens-Gamesa i Brande, hvor ABN-medlemmerne får mulighed for at se den store fabrik. Desuden vil der blive en orientering om Siemens globalt. Siemens, der i en årrække har opereret i Grønland, beskæftiger sig blandt andet med lufthavne, havne, Transport e-bus, letbane med mere, byudvikling, miner og vedvarende energi, der alt sammen har betydning for udviklingen af det grønlandske samfund.